Livefika om psykologisk trygghet

Skuld, oro eller en ovisshet om hur man bäst balanserar karriärkrav med familjens behov i en ny kulturell kontext är inte ovanligt när man väljer att dra upp rötterna och flytta utomlands. Men det finns även tankar och funderingar som drar igång när man väl har återvänt till Sverige. Leg. psykoterapeut på Mind Sverige svarar på dina frågor.  

Det är inte bara praktiska frågor som behöver lösas under tiden man bor utomlands eller när man väl är tillbaka i Sverige. En minst lika viktig del är den psykologiska tryggheten.  

På denna Livefika, som är exklusiv för medlemmar och partner, kan du ställa dina frågor till leg. psykoterapeut Åsa Hedrén Videbæk och leg. psykoterapeut Anna Falk Toll från Mind Sverige. Mind Sverige är ny partner till Svenskar i Världen.

Denna Livefika är exklusiv för medlemmar och partner. Livefikan spelas in och kan ses i efterhand i inloggat läge.

Datum: 22 februari 2024
Tid: 16.00-16.45
Plats: Digitalt via Zoom 
Anmälan:  Logga in för att att registera dig.
Inte medlem än? blir du det enkelt här.

 Foto: Canva