Livefika med SEB:s experter

Kan mitt barn, som aldrig varit skriven i Sverige, skaffa BankID? Får jag ta lån i en svensk bank för renovering av sommarstugan trots att jag är utskriven? Kan jag ha ett investeringssparkonto om jag bor i USA? På denna Livefika, som är exklusiv för medlemmar och partner, kan du ställa dina bankrelaterade frågor direkt till experter från SEB. 

Bankernas verksamhet regleras av ett stort antal lagar. Vissa lagar sätter upp ramar för hur de finansiella bolagen får agera på marknaden, andra innehåller regler för att skydda dig som konsument. För utlandssvenskarnas del uppstår det med jämna mellanrum frågor kopplade till de svenska bankernas utbud och verksamhet. Vi har därför bjudit in experter från SEB till en Livefika för att få svar på så många frågor som möjligt. 

Beatrice Thorén är Head of Private Wealth Management Sweden International (Private banking)
Charlotte Söderlund är Head of International Private Clients  

Passa på att ställ din fråga direkt till experterna! Har du en fråga redan nu kan du mejla den till sviv@sviv.se. 

Datum: 12 oktober 2023
Tid: 15.00-15.45, svensk tid
Plats: Digitalt via Zoom. Tips! Uppdatera Zoom regelbundet.
Anmälan: Logga in för att få Zoomlänken 

Inte medlem än? blir du det enkelt här.


Denna Livefika är exklusiv för medlemmar och partner. Livefikan spelas in och kan ses i efterhand i inloggat läge.

Glömt din inlogg eller problem med länken? Mejla sviv@sviv.se.

SEB är huvudpartner till Svenskar i Världen.

Foto: SEB