Att titta på TV4 från utlandet, går det?

Det har tidigare gått att ta del av TV4:s utbud som utlandssvensk, men inte längre. Varför är det så? TV4:s kundtjänst svarar att du måste vara folkbokförd i Sverige, och fler krav finns. Men kan den nya möjligheten att få sina personuppgifter återinlästa i SPAR innebära att man återigen räknas som folkbokförd? Skatteverkets expert svarar.

Några förbryllade medlemmar har hört av sig med frågan vad som egentligen har hänt med tillgången till TV4:s utbud för alla utlandssvenskar? Vi har tagit frågan vidare till TV4:s kundtjänst som svarar. Därtill reder vår expert på Skatteverket ut om återinläsningen i Statens personadressregister, SPAR, är tricket för att återigen bli folkbokförd i Sverige.

Logga in för att läsa hela artikeln. Inte medlem än? blir du det enkelt här.

Foto: Pexels, Vecislavas Popa