Är du vår nya praktikant?

Nu söker vi en ny praktikant till vårt kansli för vårterminen 2024!

Vi söker dig som studerar statsvetenskap eller medie- och kommunikation. Det är en stor fördel om du har kunskap om och intresse för politik och politiskt beslutfattande, och du behöver vara bra på att uttrycka dig och ha fallenhet för det skrivna ordet. Vi hoppas att du också är en fena på att skapa engagemang i sociala medier. Hos oss får du stort ansvar och möjlighet att pröva dina färdigheter snarare än att ta rygg på någon och titta på. Du behöver därför vara självgående och gilla att ta egna initiativ.

Praktiken har du som en del av din utbildning på ett program eller så är du antagen till en fristående praktikkurs. Utbildningen ska vara CSN-berättigad och sträcka sig över en termin, 30 hp.

Skicka in ett personligt brev och CV redan idag, så kanske just du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss på vårt kansli i centrala Stockholm. Mejla sviv@sviv.se och ange PRAKTIK i ämnesraden.

Läs mer här vad våra tidigare praktikanter tyckte om sin praktik.

Foto: Pixabay.com

Läs mer om

,