Har du som medlem en fråga till årsmötet?

Nu har du chansen att ställa den! Den 17 augusti är det dags för årsmöte för Svenskar i Världens medlemmar. Vill du som medlem lyfta någon specifik fråga på årsmötet ber vi dig återkomma senast den 17 juni. Skicka din fråga till sviv@sviv.se.

Årsmötet och den traditionsenliga mottagningen på UD med utrikesministern kommer i år att äga rum den 17 augusti. Årsmötet hålls i Näringslivets Hus, men möjlighet finns även för medlemmar att delta digitalt. I år ses dessutom de som kan och vill på en enklare lunch till självkostnadspris innan årsmötet.

Såväl lunchen, årsmötet och mottagningen på UD är exklusivt för Svenskar i Världens medlemmar. Läs mer om programmet nedan.

PROGRAM:

11.30-13.00 Lunch, Proviants matsal, Näringslivets Hus

13.00-14.30 Årsmöte, Wallenbergaren, Näringslivets Hus

15.30-17.00 Mottagning på UD, Gustav Adolfs Torg 1

Vi återkommer med mer information och information om anmälan i kallelsen.