Praktisera vid Svenska Handelskammaren i Taipei?

Vill du få internationell erfarenhet samtidigt som du skaffar dig arbetsmeriter? Då rekommenderar vi dig att söka ett stipendium från Stipendiefonden för Svensk Utlandsungdom för en plats på Svenska Handelskammaren i Taipei.

Stipendiefonden för Svensk Utlandsungdom beviljar sedan några år tillbaka stipendier till svenska studenter för praktiktjänstgöring vid en svensk handelskammare eller organisation utomlands med inriktning på svensk utrikeshandel och internationalisering. Tanken med dessa praktikplatser är att ge nyexaminerade studenter en chans att komma in på arbetsmarknaden och samtidigt få utlandserfarenhet.

Svenska Handelskammaren i Taipei har ännu en gång fått möjlighet att ta emot en praktikant med stöd av Stipendiefonden.

Som praktikant blir du en viktig del av handelskammarens team och kommer att stötta all daglig verksamhet som bedrivs på plats i Taipei. Det är Stipendiefonden som ansvarar för att dela ut ett stipendium till praktikanten. Praktiktjänstgöringen gäller perioden 1 juni 2023 till 31 maj 2024.

Är du intresserad av tjänsten?

Läs mer och ansök här.

Sista ansökningsdatum är 15 mars 2023.