Save the date: Utlandssvenskarnas parlament 20 juni

Bidra med erfarenheter, ta del av experternas rekommendationer och lyssna på vad politikerna tycker. Boka in den nionde upplagan av Utlandssvenskarnas parlament.

Utlandssvenskarnas parlament är vårt viktigaste påverkansforum. Här samlas utlandssvenskar, riksdagspolitiker och experter för att diskutera lösningar på några av de frågor som påverkar utlandssvenskarnas liv och vardag.

Som upptakt till parlamentet kommer vi under våren att arrangera ett antal digitala förparlament för att samla in ytterligare erfarenheter och lösningsförslag som vi tar med oss till arbetsgrupperna på parlamentet. Det kommer även finnas utrymme för deltagarna att lyfta nya sakfrågor. Förparlamenten är öppna för alla, men arbetsgrupperna på parlamentet är exklusiva för medlemmar. Läs mer och anmäl dig till förparlamenten här.

Årets parlament kommer att vara digitalt för att så många som möjligt ska ha möjlighet att delta.

Datum: 20 juni
Tid: Preliminärt 10–16 svensk tid
Plats: Digitalt

Mer information kommer under våren.

Här kan du läsa mer om Utlandssvenskarnas parlament 2021.