Livefika med Familjens Jurist och Fonus 30 mars

Många frågor som spänner mellan liv och död kopplat till familjejuridik är ofta extra krångliga för utlandssvenska familjer. Ta chansen att ställa dina frågor till experter från Familjens Jurist och Fonus. Denna Livefika är exklusiv för Svenskar i Världens medlemmar. 

Vad är skillnaden mellan uppehållstillstånd, uppehållskort och uppehållsrätt? Vilket lands regler gäller vid skilsmässa och dödsfall? Hur går en transport av kista eller urna till och vad kostar det? Vad bör man ha koll på gällande lokala regler för testamente och begravning?  

Denna Livefika är exklusiv för Svenskar i Världens medlemmar och kommer att spelas in så att du som medlem kan titta på den i efterhand.  

Datum: 30 mars 2023 
Tid: 16.00-17.00 svensk tid    
Plats: Digitalt via Zoom 
Anmälan: Mejla till sviv@sviv.se. Skriv ”Familjens Jurist och Fonus” i ämnesraden. Passa gärna på att skicka med dina frågor till experterna.

Foto: Pexels.