Ny skol- och läroplansguide

När man flyttar med barn till ett annat land, eller tillbaka till Sverige igen, så ställs man inför frågor rörande skolor och läroplaner. Vilka skolor finns, vilka läroplaner följer de, har de lediga platser, vad är skolavgiften, samt vilken påverkan får våra val av skola och läroplan på framtiden? Nu har Svenskar i Världens representant Malin Ripa sammanställt en skol- och läroplansguide exklusivt för medlemmar.

Att flytta utomlands med familjen kan vara omtumlande och som familj är det många överväganden man måste göra angående skolor och läroplaner. Malin Ripa, Svenskar i Världens representant i Singapore, har nu sammanställt en matnyttig guide till våra medlemmar. Skol- och läroplanen är ett perfekt stöd för att få bättre koll på vad man bör ha i åtanke gällande skolor då man ska flytta utomlands, men även då man flyttar hem till Sverige igen.

Malin Ripa är utbildad coach/studie- och yrkesvägledare.

Logga in för att läsa skol- och läroplansguiden. Ännu inte medlem? Det fixar du enkelt här

PS! Om du blir medlem nu så bjuder vi på årets sista månad. Ditt medlemskap sträcker sig därmed ända till den 31 december 2023.