Svenskar i Världen söker fler representanter 

Vill du bli en del av vårt nätverk, få nya erfarenheter och hjälpa andra utlandssvenskar i det land du bor i? Om svaret är ja får du gärna bli vår nya representant. Just nu letar vi representanter i ett antal länder. 

Svenskar i Världens representanter är en viktig hörnsten i vår verksamhet. Representanterna är organisationens förlängda arm runt om i världen och kan hjälpa andra medlemmar genom att stå redo med sina nätverk, erfarenheter och lokalkännedom vid behov.  

Svenskar i Världen har som mål att ha en representant i länder där det bor minst 1000 svenskar. I dagsläget har vi ungefär hundra representanter som täcker ett 50-tal länder. Nu letar vi representanter i ytterligare 15 länder.  

De 15 länder vi söker representanter i är: 
Finland, Danmark, Irak, Chile, Israel, Österrike, Bosnien Hercegovina, Iran, Irland, Serbien, Argentina, México, Egypten, Uruguay och Ungern.  

Att det bor uppskattningsvis fler än 1000 svenskar i dessa länder kommer från den kartläggning som Svenskar i Världen genomförde i våras.  

Att vara representant skapar möjligheter 

Som representant får du stora möjligheter att bredda ditt eget nätverk och uppdatera ditt CV med nya erfarenheter samtidigt som du bidrar till Svenskar i Världens utveckling. Uppdraget kan delas med fler utlandssvenskar som bor i samma land. Uppdraget är volontärt.  

Möt några av våra andra representanter här

Låter uppdraget spännande? Då får du gärna höra av dig till oss på sviv@sviv.se.