Livefika med hockeylegenden Mats Sundin

Hockeylegenden Mats Sundin är ny ledamot i Svenskar i Världens styrelse. Idag är han aktiv i IMR (Institutet för människor i rörelse) som han har grundat. Nu bjuder vi in våra medlemmar till en exklusiv Livefika med Mats Sundin. Kanske blir det just du som får ställa din fråga till honom! 

Mats Sundin är en av Sveriges mest framgångsrika professionella ishockeyspelare och hans hockeykarriär är minst sagt imponerande. 

Mats Sundin spelade inte mindre än 18 säsonger i National Hockey League för Quebec Nordiques, Toronto Maple Leafs och Vancouver Canucks. Därtill har han gjort flest poäng av alla svenska spelare i NHL:s historia. Med den blågula landslagströjan på har Mats Sundin bland annat vunnit tre VM-guld och ett OS-guld. Han blev som den andre svensken, efter Börje Salming, invald i rättmätigt invald i Hockey Hall of Fame 2012.  

År 2019 grundade Mats Sundin IMR (Institutet för Människor i Rörelse). Med metodiken från tävlingsidrottens högsta nivå, kunskap från forskning och stöd från certifierade hälsorådgivare erbjuder IMR en unik kompetens för att skapa hållbara medarbetare.  

Sedan augusti i år sitter Mats Sundin i Svenskar i Världens styrelse. 

Nu bjuder vi in våra medlemmar till en Livefika med Mats Sundin! Kanske blir det just du som får ställa din fråga till honom! 

Datum: 24 november 2022
Tid: 17.00-18.00, svensk tid
Plats: Zoom 

Mejla din anmälan till sviv@sviv.se för att få Zoomlänk. Skriv ”Mats Sundin” i ämnesraden.  

Har du en fråga redan nu? Passa på att skicka med den i samband med din anmälan.   

Detta Livefika kommer att spelas in och finnas tillgängligt för alla medlemmar.  

PS! Om du blir medlem nu så bjuder vi på årets sista månader. Ditt medlemskap sträcker sig därmed ända till den 31 december 2023.

Foto: Magnus Sandberg  

Läs mer om