Se den direktsända prisceremonin med Zara Larsson och Barbro Osher här

Zara Larsson fick i år utmärkelsen Årets Svensk i Världen och Barbro Osher förärades Svenskar i Världens Hederspris. Den 29 november bjuder vi in till en digital prisceremoni med pristagarna. Ställ dina frågor i direktsändning till pristagarna!

En världsstjärna och frontfigur för svensk musikexport, men också känd för att stå rakryggad i viktiga frågor. Det kännetecknar Årets Svensk i Världen 2022, Zara Larsson.

Svenskar i Världens Hederspris syftar till att uppmärksamma en aktör som genom mångåriga insatser bidragit till goda svenska relationer i utlandet och har främjat utlandssvenskarnas intressen. Barbro Osher är först ut att motta utmärkelsen.

Här kan du se den direktsända intervjun med Zara Larsson och Barbro Osher.

Datum: 29 november 2022
Tid: 18–19, svensk tid

Vi vill tacka vår partner SEB för att vi får vara i er fina studio och få hjälp av ert proffsiga team! Och ett stort tack till Tore Claesson, som är en del av designbyrån Darling i New York och Shanghai, för den fina vinjetten!