Välkommen på afterwork i Stockholm

Har du återvänt till Sverige eller ligger du i startgroparna för att flytta utomlands? Oavsett vilket läge du befinner dig i är du varmt välkommen på afterwork i Stockholm anordnad av Svenskar i Världens Hemvändargrupp.


Ännu en gång bjuder Svenskar i Världens Hemvändargrupp in till en trevlig afterwork på Hilton Stockholm Slussen med utsikt över stadshuset. Förra gången var vi en härlig mix av människor – vissa hade precis kommit hem efter några år utomlands medan andra var intresserade av att själva pröva vingarna. Erfarenheter blandades med skratt, frågor och utbyte av visitkort.    

Även till denna träff har vi bjudit in vår samarbetspartner MultiMind. Ta chansen att presentera dig för MultiMinds rekryterare som i över 20 år hjälpt företag och organisationer att hitta personal med multikulturella och internationella kunskaper.

Kostnad: 50 kr betalas på plats (gratis för Svenskar i Världens medlemmar). Alla som registrerar sig vid ankomst får 10 procent rabatt i baren.
Datum: 10 maj
Tid: 17.00-19.30
Plats: Hilton Stockholm Slussen, Guldgränd 8 (T-bana Slussen)

För att vi ska få ett hum om hur många som dyker upp vill vi gärna att du anger om du är intresserad av att komma. Du kan antingen göra det via vårt Facebookevenemang som du kommer till genom att klicka här. Eller så skickar du iväg ett mejl till sviv@sviv.se där du skriver ”Kul med AW – jag kommer gärna!” i ämnesraden.

Foto: Hilton Stockholm Slussen

Läs mer om

,