Seminarium om hemvändarna efter utlandstjänstgöring – hur tar vi tillvara kompetensen?

Onsdag den 1 december bjuder Göteborgs Universitet in till ett seminarium. Seminariet utgår från Gunnar Eliassons bok ”Sverige och den globala marknaden för kompetens: hur ta tillvara kunskapskapitalet och bli en attraktiv mottagare”. Initiativet till boken kom från Svenskar i Världens hemvändargrupp.

I seminariet diskuteras vad HR-funktionerna i företag och myndigheter i rent egenintresse bör tänka på, samt referenser till hur man gör i andra länder. Temat kommer diskuteras tillsammans med Cecilia Hallengren Aronsson, senior vice president, GTT People & Culture, Volvo Group Trucks samt Hans Dahlin, ägare till KEY Relocation Center AB och BBi Communication, som arbetar med Workforce Mobility.

Info:

Datum: onsdag 1 december Tid: 14:00 – 16:00
Plats: Campus Haga, Göteborgs universitet

Det går även bra att delta online, anmälan sker via denna länk: https://link.gu.se/Events/6204/Apply

Läs hela inbjudan här.