AW med Svenskar i Världens Hemvändargrupp

Med utsikt över Stadshuset och Gamla Stan bjuder Svenskar i Världens Hemvändargrupp in till AW den 24 november.

Vi ser framför oss en trevlig och avslappnad kväll med en härlig mix av människor och erfarenheter – både ni som har återvänt till Sverige efter att ha bott utomlands, och ni som är nyfikna på att göra motsvarande äventyr. Dessutom bjuder vi in internationella medföljande som nu bor i Sverige. Ni har säkert redan gissat den gemensamma nämnaren er emellan: äventyrslusta och värdefull internationell erfarenhet!

Den här AW:n utgör startskottet för kvartalsvisa nätverksträffar i regi av Hemvändargruppen, så följ oss i sociala medier och prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev för att inte missa nästa tillfälle.

Till denna träff har vi även bjudit in vår samarbetspartner MultiMind. Ta chansen att presentera dig för MultiMinds rekryterare som i över 20 år hjälpt företag och organisationer att hitta personal med multikulturella och internationella kunskaper.

Kostnad: 50 kr betalas på plats (gratis för Svenskar i Världens medlemmar). Alla som registrerar sig vid ankomst får 10 procent rabatt i baren.

Datum: 24 november
Tid: 17.00-19.30
Plats: Hilton Stockholm Slussen, Guldgränd 8 (T-bana Slussen)

För att vi ska få ett hum om hur många som dyker upp vill vi gärna att du anger om du är intresserad av att komma. Du kan antingen göra det via vårt Facebookevenemang som du kommer till genom att klicka här. Eller så skickar du iväg ett mejl till sviv@sviv.se där du skriver ”Kul med AW – jag kommer gärna!” i ämnesraden.

Foto: Hilton Hotel