Vill du praktisera hos oss?

Stort ansvar och spännande projekt i vår ger dig möjlighet att bygga nätverk och visa framfötterna.

I vår ska vi ta reda på vad riksdagspartierna har för ståndpunkter kopplade till utlandssvenskarnas frågor inför höstens val, vi vill bredda vår närvaro i sociala medier och vi kommer att genomföra ett spännande event som handlar om svenskt ledarskap i en internationell kontext. Vill du vara en del av teamet som ska genomföra detta och mycket mer? Då ska du skicka in din ansökan om att praktisera hos oss snarast möjligt. 

Våra praktikanter får alltid stort ansvar. Därför behöver du vara självgående och gilla att ta egna initiativ. Eftersom en stor del av vårt arbete handlar om kommunikation behöver du vara bra på att uttrycka dig. Det är en stor fördel om du är vass på att skapa engagemang i sociala medier och har kunskap om hur politiska beslut fattas. Förmodligen studerar du någon form av statsvetenskap eller medie- och kommunikation.

Praktiken har du som en del av din utbildning på ett program eller så är du antagen till en fristående praktikkurs. Utbildningen ska vara CSN-berättigad.

Här kan du läsa vad tidigare praktikanter tyckte om sin praktiktid.

Kansliet ligger i centrala Stockholm, närmare bestämt i Näringslivets hus vid Östermalmstorg.

Skicka in din ansökan till sviv@sviv.se snarast. Skriv ”Grym praktikant” i ämnesraden. Vi ser fram emot att ses!

Foto: Pixabay.com