Nytt livefika med Familjens Jurist & fokus på migrationsfrågor

Välkommen till ytterligare en i raden av Svenskar i Världens Livefikor! Under 45 minuter kommer experter från Familjens Jurist att svara på frågor om uppehållstillstånd och annat rörande migration och hemflytt till Sverige.

Ta chansen att få ställa just DIN fråga till experterna!
Medverkande från Familjens Jurist är Per Näsman, senior jurist, Marisol Arellano Lundberg, jurist, Carl Löfberg, biträdande jurist, och Ewa-Maria van der Kwast, utlandsexpert.

OBS! Denna Livefika är exklusiv för Svenskar i Världens medlemmar. Är du inte medlem? Då kan du bli det här.

Anmälan: Mejla till sviv@sviv.se. Skriv ”Anmälan Livefika om migration” i ämnesraden. Du får därefter en Zoomlänk till mötet. Vill du skicka in frågor i förväg så skicka till sviv@sviv.se. Skriv då ”Fråga Livefika om migration” i ämnesraden.

Datum: 28 oktober
Tid: 14.00-14.45 svensk tid