Bli medlem hos oss- extrabra erbjudande just nu!

Vare sig du är på väg ut, bor utomlands eller ska flytta hem finns vi här för dig. Det innebär att vi dagligen kavlar upp ärmarna för att din utlandsupplevelse och återflytt ska bli så bra som möjlig.

Vi lyssnar, debatterar, agerar remissinstans och har regelbunden kontakt med UD och andra myndigheter för att få till lösningar som leder till en positiv förändring. Kort sagt så är vi utlandssvenskarnas röst i Sverige.

Genom att du går med i Svenskar i Världen blir vår röst ännu starkare. Och oavsett om du ska flytta utomlands, bor utomlands eller är på väg hem finns det förmåner och information som passar just dig.

Blir du dessutom medlem idag, alltså från och med den 1 oktober, 2021, så får du ett extra bra erbjudande! Vi bjuder nämligen på resten av året, och ditt medlemskap sträcker sig då ända till den 31 december 2022. Här blir du medlem.

Varmt välkommen till Svenskar i Världen!

Foto: Pixabay