Årets svensk i världen LIVE – om gränsöverskridande hot

Årets svensk i världen 2021 blev Pfizers globala forskningschef Mikael Dolsten. Vad har vi lärt oss av pandemin, och hur bör vi förhålla oss till nya hot? Det ska denna namnkunniga panel diskutera på Årets svensk i världen LIVE den 26 augusti.

För att uppmärksamma Årets svensk i världen 2021, bjuder vi in till ett spännande panelsamtal där årets pristagare, Mikael Dolsten, står i centrum.

Gränsöverskridande hälsohot – vad kan världen förvänta sig framöver? Det är ämnet som ska diskuteras på Årets svensk i världen LIVE. Medverkar gör Årets svensk i världen 2021, Mikael Dolsten, global forskningschef på Pfizer, Anders Tegnell, statsepidemiolog på Folkhälsomyndigheten, Anders Borg, tidigare finansminister, numera finansiell rådgivare och Louise Svanberg, Svenskar i Världens ordförande, tidigare vd och ordförande för EF Education First och numera styrelsemedlem i bl.a. Dana Farber Cancer Institute.

Samtalet leds av Claudia Olsson, utnämnd till Young Global Leader av World Economic Forum och grundare av utbildningsbolaget Stellar Capacity. 

Årets svensk i världen LIVE sänds via Zoom den 26 augusti klockan 18.00-19.00 svensk tid.

Varmt välkommen!