Vi erbjuder nu PayPal som betalalternativ

Flera medlemmar har hört av sig under åren med önskemål om att vi inför PayPal som alternativ betalmetod till Swish och kortbetalningar hos Föreningshuset som tillhandahåller vår medlemsplattform. Vi är därför nu glada att kunna presentera PayPal som alternativ. 

Dessvärre kommer inte PayPal att vara valbart på vår medlemsplattform utan för att betala via PayPal får ni vända er till Ulrika på mejldressen ekonom@sviv.se för att få hjälp. Betalning sker antingen med en PayPal-faktura med möjlighet att betala med både kort och PayPal alternativt en PayPal-länk där PayPal-konto krävs för inbetalning.  

Kortbetalningar med Visa eller Mastercard samt Swishbetalning kan göras dels i medlemsansökan och dels på Min sida, den personliga medlemssida hos Föreningshuset som betalande medlemmar får tillgång till: https://forening.foreningshuset.se/svenskar-i-varlden/loggain