Digital kurs utvecklar ledarskap på distans

Är du chef eller ledare och letar konkreta verktyg för att höja motivationen och engagemanget för medarbetare som jobbar hemifrån? Utbildningsföretaget för digitalt ledarskap, Stellar Capacity, erbjuder nu en kurs i Remote Leadership där SVIV:s medlemmar får 10 procent rabatt. 

Kursen Remote Leadership arrangeras av det ledande utbildningsbolaget för digitalt ledarskap, Stellar Capacity. 

Kursen som startar den 10 februari ger dig som chef och ledare konkreta verktyg för att höja motivationen och engagemanget samt att utveckla riktiga ”mänskliga power skills” för medarbetare som arbetar hemifrån. 

Ledarskap, kulturbygge, välmående och samarbete

Du kommer få lära dig hur du kan få teamet att arbeta mer kreativt och produktivt även när ni inte har möjlighet att träffas fysiskt. Kursen lär även ut kulturbygge, feedback, välmående och samarbete på distans genom experter från några av världens mest framgångsrika start-ups som är så kallade remote first-bolag.  

Programmet sker i fyra olika moduler och det finns möjlighet att följa programmet i realtid över en månad eller enligt eget tempo.  

Läs mer om kursen Remote Leadership här

Anmäl dig före den 29 januari för att få 10% rabatt som SVIV-medlem.

Du behöver logga in för att se hur du kommer åt länk för anmälan och kod för rabatten.