En karriär utomlands smäller alltid högt

Hur uppfattas vi som ledare i andra kulturer? Vad stöter vi på för utmaningar när vi tar vårt pick och pack för att arbeta i ett annat land? Hur tas vi emot när vi kommer hem igen efter ett antal års internationell karriär? Det och mycket mer pratar vi om i podden Rat Race.

I podden ”Rat Race – din guide i ekorrhjulet” benar duon Sofia Wingren och Filip Strömbäck ut ämne efter ämne som berör karriär tillsammans med en rad experter. Denna gång intervjuas generalsekreterare Cecilia Borglin.

Rat Race drivs av Exparang, som är en digital matchningsplattform som använder anonymiserad data för att matcha de bäst lämpade personerna, oavsett färg och form, med nyckelpositioner i näringslivet.

Avsnittet ”En karriär utomlands smäller alltid högt” hittar du här.

Som medlem får du tillgång till Exparang. Läs mer här.