Digital mässa om högskolestudier i Sverige

Funderar ditt barn på att återvända till Sverige och studera på ett svenskt universitet eller på svensk högskola? Har du ett barnbarn utomlands som du vill tipsa om studier i Sverige? Är du själv gymnasieelev och vill lära dig mer om vad som krävs för att kunna studera i Sverige efter avslutad gymnasieutbildning i utlandet? Då vill vi tipsa om Sacos digitala studentmässa.

Den 24-27 november öppnar Saco portarna till sin digitala studentmässa som är tillgänglig oavsett var i världen man bor. På plats på mässan finns 130 svenska och internationella utställare och framförallt samtliga svenska universitet och högskolor. Mässan erbjuder studievägledning, yrkesexperter och 150 webbinarier.

I samarbete med Saco erbjuder vi nu våra medlemmar en gratis inloggning till mässan för att kunna besöka den utan kostnad (kostar vanligtvis 50 kronor).

Logga in för att komma åt länken för att skapa en gratis inloggning.

Mer information om Saco Studentmässa finns på www.saco.se/massa