Rykande färskt nyhetsbrev till helgen

Äntligen fredag och här kommer ett rykande färskt nyhetsbrev! Läs om hur det är att sitta i hemkarantän i Hongkong och hur vår nomadrepresentant Joakim Söder hjälpte strandsatta svenskar i Peru.

Vi skriver även om framsteg i vårt påverkansarbete: regeringen har tillsatt en kommitté för att bland annat undersöka hur man kan underlätta för utlandssvenskar att delta i riksdags- och EU-val, och vi har skickat in ett remissvar till socialdepartementet om garantipensionen.

Du kan även läsa en intervju med vår styrelseledamot Lisa Emelia Svensson och sist men inte minst; torsdagen den 23 april är det premiär för Livefika med Svenskar i Världen. Biskop emeritus, tillika vice ordförande, Lennart Koskinen och ordförande Louise Svanberg samtalar om hopp och glädje. Hoppas du vill bidra med dina tankar och kloka råd.

Vi önskar er alla en fin helg och trevlig läsning!

Klicka här för att komma till nyhetsbrevet.

Får du inte vårt nyhetsbrev?

Då kan du fixa det enkelt genom att starta din kostnadsfria prenumeration här.

Vi har även märkt att vårt nyhetsbrev tyvärr hamnar i mångas SPAM-korg i mejlen, vilket såklart är supertrist! Om du vet att du prenumererar på vårt nyhetsbrev så kika gärna i din SPAM för att se om de hamnar där. Flytta över mejlet till din inkorg och lägg till avsändaren som en betrodd användare. Förhoppningsvis hamnar nyhetsbrevet då tryggt i din inkorg i fortsättningen.