Erik Belfrage avliden

Det är med stor sorg vi meddelar alla medlemmar och samarbetspartner att vår styrelseledamot Erik Belfrage gått bort i sviterna av covid-19. Erik var enormt omtyckt och respekterad, och är nu oändligt saknad.

När det blev känt i styrelsen delades många fina minnen och tankar:

Erik var en framgångsrik diplomat och affärsman, men alla vi som kände honom minns honom som en mycket klok och omtänksam person som gjorde så mycket för så många. Våra tankar går till Anna och familjen.

Jag kände Erik bara under de gångna månaderna jag har suttit i styrelsen, en fin man indeed. Jag tänker på er som har förlorat en god vän sedan många år tillbaka.

Erik var en fantastisk person, klok och generös med sin kunskap och värme. Han kommer vara saknad av väldigt många. Mina tankar går till Anna och familjen. 

Jag håller med alla om att Erik var en fantastisk person som gjort så mycket, och som jag också kommer att sakna mycket.

Jag förstår att han har betytt väldigt mycket för SVIV och för annat i sin roll som diplomat och affärsman. Jag som bara fick nöjet att träffa honom vid ett par tillfällen uppskattade hans engagemang och kunnighet.

En fin vän och fantastisk mentor.

En god vän från 80-talet med rika internationella kontakter och ett starkt näringslivsengagemang

Har känt Erik i många år och han är en av den finaste människor jag har känt.

Erik var en fantastiskt person och vi kommer sakna honom mycket.