Vinn onlinekurs värd 12 000 kr!

Funderar du på att utöka din kunskapsbank eller ändra riktning i din karriär? Då kan detta verkligen vara något för dig!

Påhlmans Handelsinstitut är ny samarbetspartner till oss, och det firas med en tävling där våra medlemmar har chans att vinna en onlinekurs upp till ett värde av 12 000 kr, inklusive moms. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Påhlmans Handelsinstitut grundades 1881 och har sedan dess hjälpt mer än 300 000 personer att bli anställningsbara, byta yrke och komma vidare i sina karriärer. Onlinestudier med löpande starter erbjuds för att snabbt komma igång. Utöver denna tävling får du som medlem 15% rabatt på utvalda kurser och utbildningar i ekonomi, juridik och HR.

För att vara med och tävla behöver du vara medlem i Svenskar i Världen svara på följande frågor och skriva en motivering varför du vill studera just denna onlinekurs.

  • Hur många år fyller Påhlmans Handelsinstitut nästa år?
  • Vilken onelinekurs skulle du vilja gå om du vann?
  • Vilken ytterligare onlinekurs skulle du vilja gå om du hade möjlighet? 

Här kan du läsa mer om alla kurser. Certifieringsutbildningarna ingår inte i tävlingen eftersom de involverar ytterligare en part.

Mejla in ditt svar till sviv@sviv.se senast den 9 april. Vinnaren kommer meddelas per mejl och sedan publiceras i nästkommande nyhetsbrev.

Läs mer om