Konfirmation för utlandssvenska ungdomar i Sverige

S:t Johannes församling har tagit fram ett unikt program för utlandssvenska ungdomar och Svenska kyrkan i utlandet så att alla har en chans att konfirmera sig. Konfirmationen är en unik möjlighet att träffa och utbyta erfarenheter med andra svenska ungdomar boende i olika delar av världen.

Undervisningen sker under en vecka i Stockholm, sommaren 2020. Lektionerna hålls i moderna Johannessalen, under S:t Johannes kyrka och lektionerna varvas med  intressanta utflykter, sightseeing och mysiga pilgrimsvandringar med egentid i form av shopping och avkoppling (under uppsikt av ledare). Konfirmationsgudstjänsten äger rum i vackra S:t Johannes kyrka den 1 augusti.

Tre av tolv lektioner hålls i respektive land innan lägerveckan i Stockholm.

Läs mer om Konfa: Sweden! och anmälan här. 

Läs mer om upplägget här.