Fler representanter hitåt!

Våra representanter är väldigt viktiga för vår verksamhet, och nu när vi har lanserat ett nytt program letar vi efter ännu fler personer som vill representera oss runt om i världen. Målet är såklart att vi ska ha minst en representant i alla länder världen över!

Att vara SVIV-representant är ett spännande uppdrag där du är vår lokala kontaktperson ute i världen. Uppdraget är volontärt, men i gengäld får du möjlighet att skapa ett lokalt nätverk med ambassad, konsulat och svenska bolag och föreningar, och du får en chans att utmana dig själv genom att bland annat hjälpa till med vårt påverkansarbete och diverse kommunikationsprojekt. Vill du läsa mer om rollen som SVIV-representant kan du klicka här. Förutom att du håller igång ditt CV får du ditt medlemskap utan kostnad.

Här är vissa av de länder och städer där vi just nu söker representanter:

Australien
– Brisbane

Brasilien
– Rio de Janeiro
– Curitiba

Förenade Arabemiraten
– Dubai

Indonesien
– Jakarta
– Denpasar, Bali

Italien
– Rom
– Zingonia

Japan
– Ageo

Kanada
– Toronto
– Ottawa
– Saint-Eustache
– Aurora
– Montreal

Kina
– Shiyan
– Wuhan

Lettland
– Riga

Litauen
– Vilnius

Mexico
– Mexico City
– Tultitlan

Peru
– Lima

Polen
– Wroclaw

Ryssland
– Kaluga

Saudiarabien
– Jeddah

Storbritannien
– Warwick
– Manchester
– Edinburgh
– Glasgow
– Belfast
– Cardiff

Sydafrika
– Kapstaden
– Johannesburg
– Durban

Thailand
– Bangkok
– Samutprakarn

Tyskland
– München
– Frankfurt

USA
– Washington DC
– Macungie, US-PA
– Greensboro
– Dublin

Vi söker representanter över hela världen, så misströsta inte om ditt land eller stad inte finns med i listan ovan. Bland annat behöver vi representanter i samtliga länder i Asien, Afrika, Sydamerika samt flera länder i Europa, bland andra i våra nordiska grannländer.

Om du är intresserad och vill veta mer, skicka iväg ett mejl till hanna@sviv.se.