Utlandssvenskar minglade på After Work

Den 25 oktober ordnade Svenskar i Världen, tillsammans med SISA Swedish International Students and Alumni, en After Work för utlandssvenskar i Stockholm. Evenemanget på Hotell Reisen i Gamla Stan blev mycket lyckat med människor som har alla möjliga utlandserfarenheter. Bland deltagarna fanns många olika typer av utlandssvenskar, från de som var nyfikna på att åka utomlands men ännu inte tagit steget till de som har bott utomlands i 25 år och precis hade kommit hem till Sverige. Det blev en härligt god och avslappnad stämning!

Under kvällen lärde vi känna varandra och diskuterade allt möjligt som rör oss utlandssvenskar. Populära samtalsämnen var hur man bäst utnyttjar sin utlandserfarenhet när man kommer hem och vad man ska tänka på när man beger sig ut. Stort tack till alla som kom och minglade och delade med sig av sina erfarenheter!

Oavsett om du var med sist och inte fick nog eller om du missade den senaste AW:n är du välkommen på nästa event. I november går nästa evenemang av stapeln. Kom ensam eller ta med dig en vän så ses vi snart på mingel. Håll utkik på vår Facebooksida för mer detaljer! Så snart datum är spikat lägger vi ut det där. Platsen blir den samma på Hotell Reisen i Gamla Stan i Stockholm.