Besök oss på Köpa Hus Utomlandsmässan

Fastighetsmässan Köpa Hus Utomlands är Nordens största och mest välbesökta mässa för köp av bostad i utlandet. Många svenskar har idag god ekonomi och fastighetspriserna utomlands är attraktiva. Utställare på mässan har känt ett ökat intresse av att köpa bostäder utomlands sedan 2012.

Svenskar i Världen är på plats under mässan i Stockholm den 23-24 september. Vi har en monter och ger en föreläsning per dag om vad som är bra att tänka på för dig som funderar på att flytta utomlands.

Med i vår monter finns dessutom representanter från Gouda Reseförsäkring. Som medlem i Svenskar i Världen kan du få hela 15% rabatt på deras reseförsäkring som är anpassad för dig som befinner dig utomlands delar av året och som är folkbokförd i Sverige. Detta förmånliga erbjudande gäller fram till årsskiftet.

Mer om mässan på www.fairmedia.se.

Fastighetsmässan arrangeras under hösten på följande platser:

23-24 september Stockholmsmässan i Älvsjö.

Svenskar i Världens föreläsning äger rum klockan 15 i Sal 2 och vi finns i monter nummer 45.

7-8 oktober Svenska Mässan i Göteborg.

21-22 oktober Malmömässan.

Entrépris: Gratis.