Seminarium om utlandsstudier

I våras arrangerade Svenskar i Världen ett seminarium om utlandsstudier, i Stockholm. Seminariet var välbesökt och uppskattat. Många nyfikna universitetsstudenter fick svar på frågor om studier utomlands. Nu är det dags igen och denna gången besöker vi Lund!

Den 29 november bjuder vi in till kvällsseminarium i Weibullsalen på AF Borgen. Går du i tankar om att studera utomlands? Har du till exempel frågor om det rent praktiska, försäkringar, hur företag resonerar kring internationell studieerfarenhet och studiestöd? Kom och lyssna på och prata med våra sakkunniga talare. Seminariet avslutas med ett panelsamtal där frågor från publiken välkomnas. Bland talarna finns bland annat representanter från Lunds universitet, Försäkringskassan, Alfa Laval och SISA, tidigare utlandsstuderande samt en internationell doktorand.

Efter seminariet bjuder vi på en enklare middag i Tegelbaren.

Datum: 29 november 2016
Tid: 18:00 – 19:30, middag från cirka 19:30
Plats: Weibullsalen, AF Borgen i Lund
Pris: Kostnadsfritt
Anmälan senast den 25 november till: kommunikation@sviv.se  Ange för- och efternamn samt om du önskar stanna på middagen. Uppge också eventuella särskilda matpreferenser.

Det är begränsat antal platser till middagen. Först-till-kvarn-principen gäller. Anmälan till middagen är bindande. Utebliven närvaro till middagen debiteras om 175 kr.

Givetvis är du välkommen att endast besöka seminariet!

Varmt välkomna!