Hjälp oss att fira Kungen på hans 70 års-dag

Den 30 april i år fyller Kungen 70 år. Många utlandssvenskar har fina minnen av kung Carl XIV Gustaf. Kanske har du varit med när han har besökt ditt land på ett statsbesök, när någon barnkör har uppträtt eller vid firandet av någon svensk högtid?

Svenskar i Världen tänker samla ihop bidrag från världens alla hörn där du som i text och bild vill hylla kungen på hans jämna födelsedag gärna får vara med. Vi gör en fin fotobok med många minnen från kungens liv och upplevelser utomlands och lämnar över på födelsedagen med hjärtliga hälsningar från alla utlandssvenskar.

Skicka gärna in en kort text och bild till oss så lägger vi in din hälsning i boken. Berätta tid och plats för ditt bidrag och vem du är. Mejla detta senast den 12 april till emma@sviv.se Det är gratis för dig som privatperson.

När boken är klar lägger vi ut en länk till produktionssidan så att du kan se hur den blev.