Vinterfest för hemvändare

Är du nyligen hemflyttad till Sverige igen? Söker du jobb? Kanske du vill knyta kontakter med företag för framtida rekryteringsmöjligheter?

Vår silverpartner MultiMind bjuder in till vinterfest den 18 februari. MultiMind är Svenskar i Världens samarbetspartners inom bemanning och rekrytering med internationell inriktning.  Här finns det möjlighet för dig att utveckla ditt yrkesverksamma nätverk.

 

Eventet är kostnadsfritt för våra medlemmar. Anmälan är bindande och skickas till svenskar.i.varlden@sviv.se senast fredag 5 februari. Om du mot förmodan måste avanmäla dig, vänligen meddela kansliet senast 16 februari.

 

Rahel Belatchew Lerdell, grundare och VD för Belatchew Arkitekter, är kvällens inspirationstalare.  Mer information om Belatchew Arkitekter.

 

Välkommen!

 

Läs hela inbjudan till MultiMind här!

 

Läs mer om