This is Sweden – The Teaser

Sweden.se har tillsammans med Svenskar i Världens partner Svenska Institutet just lanserat en trailer för filmen This is Sweden. Filmen kommer att släppas i sin helhet den 27e januari och imorgon visas trailern på Nasdaqs storbildsskärm på Times Square i New York.

Sweden.se om filmen:

We’ve made you a short film about Sweden – this is the teaser. We show the country in a new light, including both the sights that are enchanting and the ones that are annoying: from generous parental leave to unpredictable weather.

Se trailern HÄR

Onsdagen den 27e januari från 08:00 kommer hela filmen att vara tillgänglig HÄR

Sweden.se är den officiella hemsidan för fakta om Sverige. Webbplatsen har fyra organisationer i ryggen: Svenska Institutet, VisitSweden, Business Sweden och Regeringskansliet.
Läs mer om Sweden.seSvenska Institutet och VisitSweden

logotype