Vi välkomnar tre nya guldpartners!

Under hösten har Svenskar i Världen fått inte mindre än tre nya guldpartners. Våra partners stöd är viktigt för att vi ska kunna fortsätta med vår verksamhet och vi är mycket glada och nöjda över att kunna hälsa IDTM, Mellby Gård och Volvo Cars välkomna till organisationen.

IDTM (International Doping Tests & Management AB) grundades 1992 och har sedan starten utvecklats till att bli en stark aktör i det internationella arbetet mot doping. IDTM:s verksamhet inkluderar tester i idrottens alla led – in-competition, pre-competition och out-of-competition. Utöver tester har IDTM en utbredd forsknings- och utvecklingsavdelning och kan därigenom erbjuda expertkunskap och assistans inom hela spektrumet av anti-dopingsarbete. Genom sitt globala nätverk av strategiskt utplacerade Doping Control Officers och Blood Collection Officers kan IDTM hålla uppe effektiviteten samt hålla nere kostnaderna. Bland samarbetspartners och kunder märks internationella idrottsfederationer, WADA, NADO:s samt individuella idrottsorganisationer och events.  IDTM är en oberoende organisation, fri från nationell eller politisk tillhörighet och ger en neutralitet och trovärdighet som krävs av en leverantör inom anti-dopingverksamhet.

Läs mer om IDTM

Mellby Gård har under sin 27-åriga historia ständigt utvecklat sin verksamhet positivt. Koncernen innefattar nu ett 15-tal bolag inom främst detaljhandel och industri men även inom bygg- och lantbruksbranschen. Med Mellby Gård Innovation & Tillväxt som ny del i organisationen hoppas man också i större utsträckning kunna identifiera och utvärdera nya förvärvsmöjligheter av bolag med omsättning i storleksordningen 100-300 miljoner kronor. Mellby Gård har dessutom etablerat en tydligare policy och tagit in socialt ansvarstagande som en allt viktigare ingrediens i verksamheten. Arbetet med att stödja viktiga hjälporganisationer har fördjupats och utvecklas löpande. Verksamheten i koncernen fortsätter att utvecklas med mycket dynamik och kraft och det sker löpande väldigt mycket aktiviteter i de olika bolag som ingår i koncernen. Organisations- och strategiförändringar, förvärv, produktutveckling samt nyetableringar och marknadsanpassningar.

Läs mer om Mellby Gård

Volvo Cars tillverkar och levererar personbilar i premiumsegmentet sedanmodeller, kombimodeller, sportkombibilar och SUV:ar. Den första Volvon rullade av bandet på Hisingen i Göteborg redan 1927. Sedan dess har företaget gått från klarhet till klarhet och skapat banbrytande uppfinningar längst vägen. Visionen är att bli världens mest framåtsträvande och eftersökta premiumbilmärke och att göra livet mindre komplicerat för människor i och med Volvos engagemang för säkerhet, kvalité och miljö. Med sin så kallade Code of Conduct upprätthåller Volvo ett ansvarsfullt företagande och sköter sina affärer på ett etiskt och ansvarsfullt sätt som en del av företagets hållbarhetsplan. Idag har Volvo Cars försäljning i omkring 100 länder med Kina som enskilt största marknad, följt av Sverige och USA.

Läs mer om Volvo Cars

Svenskar i Världen är mycket glada över våra tre nya partners och vi ser fram emot ett givande samarbete.