Träffa generalsekreteraren i New York på första advent

Karin Ehnbom-Palmquist, Generalsekreterare i Svenskar i Världen, är i New York nu på söndag den 29 november. Karin ser framemot att träffa så många utlandssvenskar som möjligt vid kyrkkaffet på första advent i Svenska kyrkan i New York.

Svenska Kyrkan har funnits i New York sedan 1873 och på nuvarande adress sedan 1978. Här kan du läsa svenska tidningar, tända ett ljus i kapellet, dricka svenskt kaffe, äta kanelbulle, surfa på nätet eller bara ta det lugnt. Adressen  5 East 48th Street mellan 5th Avenue och Madison Avenue, ett par kvarter från Times Square på Manhattan och nära Museum of Modern Art.

Karta

Svenska kyrkan i New York

Svenskar i Världen är en ideell organisation som verkar för utlandssvenskarnas bästa genom att bevaka, informera och påverka. Karin kommer att berätta om organisationen, svara på frågor och prata mer med dem som önskar.

Välkomna!