Höstens nyhetsbrev är här

I december bjuder vi in till ett seminarium om Fri rörlighet inom EU. Den som funderar på att flytta utomlands får tips och en expertpanel med representanter från olika myndigheter diskuterar frågor som rör olika grupper av utlandssvenskar.

I nyhetsbrevet kan du också läsa om generalsekreterare Karin Ehnbom-Palmquists förestående resa till USA, landet där det bor 150 000 utlandssvenskar. Vi berättar också litet om vad nästa tidning kommer att innehålla.

Att lobba och jobba för utlandssvenskars frågor är ett långsiktigt arbete. När vi väl når målet är det många som hör av sig och tackar för resultatet. I år är det många som är glada att de kan återfå sitt svenska medborgarskap. En solskenshistoria från en glad svenska i Florida som återigen blivit svensk medborgare, kan du läsa i nyhetsbrevet.

Nyhetsbrev november 2015 om höstens aktiviteter