Hemvändare minglar på Imperiet

I slutet av maj är det dags för Svenskar i Världens första hemvändarmingel/afterwork, där du har möjlighet att träffa andra hemvändare. Under avslappnade former kan du utbyta erfarenheter, knyta kontakter och umgås med människor som är i liknande situation som du.

Plats: Imperiet, Skrapan på Södermalm, Vartoftagatan 49 i Stockholm.
Datum: Onsdagen den 27 maj, från klockan 16
Pris: Självkostnadspris (se Imperiets AfterWork-priser)

Kom som du är och bjud med dig andra hemvändare om du vill. Föranmäl dig gärna till hemvandargruppen@sviv.se.

Bor du i en annan del av Sverige och tycker att det här låter som en bra idé? Ta gärna stafettpinnen, utse plats och datum och bjud in hemvändare i din landsända via till exempel Svenskar i Världens facebooksida.

Välkommen!
Svenskar i Världen

Läs mer om