Svenskar i Världen besöker Thailand

Den 8-12 mars kommer Karin Ehnbom-Palmquist, generalsekreterare för Svenskar i Världen, till Bangkok och den 13-17 mars besöker hon Hua Hin. I Bangkok kommer Karin bland annat att ha möten med Svenska Ambassaden, SWEA och Handelskammaren.

Hotell St Regis i Bangkok 9 mars 17.00

Alla Bangkoksvenskar är varmt välkomna till ett informationsmöte på Hotell St Regis måndagen den 9 mars klockan 17. Där kan ni ställa frågor och Karin kommer att berätta vad Svenskar i Världen gör och kan bistå med.

Prime Steakhouse i Hua Hin 13 mars 13.00

I Hua Hin blir det informationsmöte hos Anders Hagstedt på svenska restaurangen Prime Steakhouse fredagen den 13 mars klockan 13. Vill du vara med på Prime Steakhouse, anmäl dig till karin@sviv.se senast den 11 mars.

Black Mountains Golfklubb 13 mars 16.00

Senare på dagen den 13 mars klockan 16 har Karin ett möte för utlandssvenskar på Black Mountains Golfklubb i Hua Hin.

Vi hoppas att du som bor i Thailand tar tillfället i akt och har möjlighet att träffa Karin under hennes resa i landet i mars 2015.

Svenskar i Världens ombud i Thailand Jonas Looström kan också berätta mer.