Vinterfest för hemvändare

Kära hemvändare,

För lite drygt ett år sedan påbörjade Föreningen Svenskar i Världen och bemanningsföretaget MultiMind ett samarbete som inriktar sig på internationell kompetens och erfarenhet. Detta samarbete ledde då till en mingelträff med ett antal av de företag som anlitar MultiMind, inhyrda konsulter, några av Svenskar i Världens huvudintressenter och ett gäng hemvändare. Kvällen var lyckad och några av de hemvändare som deltog fick sedan anställning genom MultiMind.

Nu är det dags igen. I samband med att MultiMind fyller 15 år anordnar de en Vinterfest där Tove Lifvendahl, politisk chefredaktör Svenska Dagbladet, och Ahmed Abdirahim, projektledare Fryshuset kommer hålla två inspirerande föreläsningar. Kvällen påbörjas klockan 17:30 med en fördrink, därefter bjuds det på trerättersmiddag och avslutas med mingel. Vi har möjlighet att bjuda in några av våra hemvändare till detta evenemang och hoppas att vi träffar Dig där!

Tid: Torsdagen 5 mars klockan 17:30
Plats: Sällskapet, Arsenalsgatan 7 (närmaste tunnelbanestation: Kungsträdgården)
Klädsel: Kavaj och slips för män, vårdad klädsel för kvinnor. Jeans och gymnastikskor tillåts inte.
Anmälan: Anmäl dig till martin@sviv.se senast den 19 februari. Antalet platser är begränsade, först till kvarn! Glöm inte meddela eventuell specialkost eller allergi.

Vi har nu fyllt vår kvot av platser till Vinterfesten.