MÅNDAG – SISTA DAGEN ATT ANMÄLA SIG TILL SOMMARPROGRAMMET!

KronprinsessanMissa inte chansen att anmäla dig till årets sommarprogram den 18-24 augusti! Programmet är som vanligt späckat med konferens, årsmöte, mottagning på UD, konsert, Skansendag och ombudsträff. Svenskar i Världen är glada att välkomna Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel, handelsminister Ewa Björling, integrationsminster Erik Ullenhag, nya VD:n för Svenskt Näringsliv Carola Lemne, Tom Johnstone, CEO SKF, Annika Rembe generaldirektör, Svenska Institutet och vår egen ordförande tillika ordförande i Unilever, Michael Treschow.

SISTA ANMÄLNINGDAG ÄR PÅ MÅNDAG DEN 11 AUGUSTI!
(Kronprinsessan vid utdelningen av Årets Svensk i Världen 2011)

SVIV sommarprogram

Årets konferens i Näringslivets hus går under temat ”Sverige i Världen – Världen i Sverige: om globalisering, migration och internationell kompetens”, med syfte att belysa vikten av att tillvarata internationell kompetens för den ekonomiska utvecklingen. Vi bjuder på en hemlig ”inspirational speaker” och sist men inte minst kommer vi att dela ut priset till Årets Svensk i Världen 2014. Vem det blir tänker vi inte avslöja ännu!

Läs om mer om programmet, datum, tider och hur du anmäler dig mm genom att klicka här!