Välkommen till vårt frukostseminarium om utflytt och hemflytt!

FRI RÖRLIGHET INOM EU – RÅD & TIPS FÖR DIG SOM VILL FLYTTA INOM EU
Obs! 14 MAJ

En stor del av EU-samarbetet syftar till att underlätta rörligheten för människor, varor och tjänster mellan medlemsländerna. Hur kommer det sig då att en utlandsflytt fortfarande är ganska komplicerad – trots att den sker mellan två EU-länder?

Under vårt frukostseminarium den 14 maj får du tips och råd om vad som är viktigt att tänka vid en utlandsflytt eller hemflytt. Du kommer också att få tillfälle att ställa frågor till vår expertpanel med representanter från CSN, Skatteverket, Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Pensionsmyndigheten.

Är du student, arbetssökande, medföljande eller pensionär och på väg att flytta inom EU – missa inte denna chans att få ställa frågor och få information!

För att se hela inbjudan klicka här!

Frukostseminarium om utflytt och hemflytt

Foto: Bilden är från förra årets uppskattade seminarium.