Nytt ombud arrangerar ungdomsträff på Rivieran!

Svenskar i Världen har nyligen utsett Yasmine Åkermark Nettelbladt till ungdomsombud för Nice och Rivieran. För en knapp vecka sen hölls därför den första träffen med ungdomsgruppen på Rivieran, en strandpicknick i Antibes. Ett tiotal unga utlandssvenskar deltog.

– Det är tydligt att det finns ett intresse för SVIV:s ungdomsverksamhet bland de unga svenskarna här på Rivieran, säger Yasmine Åkermark Nettelbladt.

Ungdomsgruppen planerar att ses vid omkring ett tillfälle i månaden.

– SVIV har under den senaste tiden arbetat för att nå ut till fler unga utlandssvenskar. Därför är det roligt att se att våra ungdomsombud gör ett så bra jobb med att arrangera träffar och aktiviteter ute i världen, säger generalsekreterare Karin Ehnbom-Palmquist.

Du som bor på Rivieran i frankrike kan kontakta Yasmine på yasmine.akermark@googlemail.com för mer information om SVIV:s verksamhet i området.

Är du intresserad av att bli ungdomsombud där du bor? Svenskar i Världen är just nu på gång med att rekrytera fler ungdomsombud ute i världen som ett led i vår satsning på att nå ut till fler unga utlandssvenskar. Skicka ett e-mail till parlamentet@sviv.se för mer information!

No text entered