Ny praktikant hos Svenskar i Världen

Virginia Palm som studerar politisk kandidatexamen vid Stockholms universitet är ny praktikant på SVIV. Virginia kommer under sin praktik arbeta med Utlandssvenskarnas parlament.

Virginia Palm, 23 år, studerar politisk kandidatexamen vid Stockholms universitet. Hon har tidigare varit aktiv i föreningen Unga Aktisparare, drivit eget företag, praktiserat vid Sveriges ambassad i Schweiz under EU-ordförandeskapet, representerat Sverige under Studytour of Japan for European Youths (2006) samt Ship for World Youth i Japan och Stillahavsområdet (2011).

Under min praktik på SVIV ska jag arbeta med parlamentet, vilket jag ser fram emot. Det är ett väldigt spännande event, där SVIVs medlemmar får komma samman, diskutera aktuella och konkreta problem samt få svar på sina frågor, säger Virginia.

 

Virginia kommer blogga om processen med att förbereda parlamentet – gå gärna in där för uppdateringar om hur arbetet fortskrider! Bloggen kan läsas här.

 

Virginia kan också nås på e-mailen up2011@sviv.se.