Seminarium under Almedalsveckan om Sverigebilden i utlandet

Nämnden för Sverigefrämjandet i utlandet arrangerar under Almedalsveckan ett seminarium om Sverigebilden i utlandet. I seminariet deltar Simon Anholt, världsledande politisk rådgivare och nationell marknadsföringsstrateg, handelsminister Ewa Björling, cheferna för UD:s enhet för främjande och EU:s inre marknad, samt Exportrådet, Invest:Sweden, Visit Sweden och Svenska Institutet.

Seminariet äger rum tisdagen den 6 juli kl 15-17.30 vid Hotel Strand, Strandgatan 34 Visby.

 

Nämnden för Sverigefrämjandet i utlandet består av Utrikesdepartementet, Exportrådet, Invest:Sweden, Svenska institutet, Visit Sweden och Näringsdepartementet. Se nämndens hemsida här.

 

Almedalsveckan äger rum varje år i Visby på Gotland i början av juli och arrangeras av Gotlands kommun. Företrädare för de politiska partierna talar och debatterar under veckan och många intresseorganisationer anordnar också seminarier.