Årets Svensk i Världen sommarpratar på midsommardagen

Årets svensk i världen, före detta golfaren Annica Sörenstam, sommarpratar i Sveriges Radio på midsommardagen 26 juni. Annica Sörenstam inleder den traditionsenliga serien av sommarpratare. Sveriges Radio uppger på sin hemsida att de väntat i flera år på att få Annica Sörenstam som sommarpratare då hennes tidigare idrottskarriär stått i vägen.

Det kommer givetvis att handla en hel del om golf i mitt program. Om varför jag alltid kommer att förknippa Solheim Cup med U2. Och vilka de enda tankarna var som gick genom mitt huvud när jag skulle slå det första slaget på herrarnas PGA-tour på The Colonial. Jag ska också prata om livet efter golfen, om familjen och om min stora passion för mat och vin, säger Annika Sörenstam till Sveriges Radio.

 

Programmet med Annika Sörenstam sänds på midsommardagen 26 juni kl 13.00-14.30, med repris 22.05. Programmet sänds också i webradion, här.

 

Programmet Sommar med sommarpratare sänds sedan varje dag kl 13.00–14.30, med repris på vardagar 22.12 och på helger 22.05. För att se hela listan med sommarpratare klicka här.