Ledig tjänst som främjare med näringslivsinriktning i New York

Sverige har upprättat ett nytt honorärt generalkonsulat i New York, med ansvar för delstaterna New York, New Jersey och Connecticut. Det nya konsulatet utlyser nu en ledig tjänst som integrerad främjare med näringslivsinriktning.

Tjänsten är en av tre s k integrerade främjare på konsulatet. Integrerat främjande omfattar stöd för det svenska näringslivets intressen, dvs handels- och investeringsfrämjande, och verksamhet för att främja svenska kulturintressen. Denna tjänst avses i första hand ha fokus på handels- och investeringsfrämjandet, men kan också omfatta annat främjande liksom andra arbetsuppgifter på konsulatet, som konsulära frågor. Sista dag att söka tjänsten är den 21 maj. Sökande måste ha tillstånd att arbeta i USA.

 

För mer information se här.