Tidningstorget satsar på utlandssvenskar

Tidningstorget startade lösnummerförsäljningen på Internet nyligen. Verksamheten är ett samarbete mellan Sveriges tidskrifter, Posten och Tidsam som ger konsumenterna en möjlighet att välja mellan ungefär 260 tidningar. Detta är en tjänst som kommer att lämpa sig väl för utlandssvenskar.

Utöver lösnummerpriset tillkommer en avgift på 35 kronor för porto och expeditionsavgift. Priset är detsamma oavsett var i världen du befinner dig.

Inom Sverige är priset 15 kronor för porto, och om man beställer före klockan 13.00, får man då även tidningen i brevlådan dagen efter. 

– Konsumenterna får tillgång till ett fantastiskt utbud av svenska tidningar via datorn och kan enkelt köpa sin favorittidning och få den hemsänd på  ett dygn. Tidningskiosken flyttar hem till konsumenten, säger Lars Strandberg som är styrelseordförande i Tidningskiosken.

– Samarbetet med Tidningstorget blir mycket viktigt i vår strävan att erbjuda ”tidskrifter för alla överallt”, kommenterar Tidsams VD Daniel Andersson.

www.tidningstorget.se