Lediga tjänster

looking-for-a-job-68958_640

Hos våra huvudintressenter:

Atlas Copco
Ericsson
Electrolux
H&M
SEB
Stena Sessan
Volvo

 

På Svenskar i Världen:

När vi har lediga tjänster på kansliet hittar du dem här.

Vi söker kontinuerligt praktikanter för nästa studietermin, inom ämnet kommunikation samt statsvetenskap/samhällsvetenskap. Läs mer om praktikplatserna.

Vill du bli ombud?

Vi söker ständigt efter nya ombud som kan representera Svenskar i Världen utomlands. Det är ett oavlönat volontärt uppdrag. Som ombud är du organisationens ansikte utåt och kansliets förlängda arm.  Du är även medlemmarnas lokala informatör. Svenskar i Världen driver frågor för att underlätta livet för svenskar som bor utomlands. Därför är det viktigt med en aktiv kommunikation där kansliet får veta vilka frågor som är mest angelägna för medlemmarna i ombudets land.

Att vara ombud är ett roligt och stimulerande uppdrag som ger många värdefulla kontakter över hela världen. Ombuden får en Ombudsbulletin med information och förslag om hur de kan utveckla föreningens verksamhet på plats. Det är ett fritt uppdrag med stora möjligheter att skapa sin egen roll bland svenskar i landet. Det ombud som vill får ett intyg av Svenskar i Världen som kan vara användbart till exempel när du söker jobb eller uppdrag.

Läs mer om rollen som ombud här.