Huvudpartners

Våra huvudpartners är Atlas Copco, Electrolux, Ericsson, H&M, Stena Sessan Line, SEB Luxemburg och AB Volvo. De deltar aktivt i våra projekt och har möjlighet att påverka och ge synpunkter på vad som bör prioriteras av organisationen.

Klicka gärna på deras loggor nedan för att besöka deras webbplatser, samt följ dem i deras sociala medier.

atlascopco-mid

Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Gruppen erbjuder kunder innovativa kompressorer, vakuumlösningar och luftbehandlingssystem, anläggnings- och gruvutrusning, industriverktyg och monteringssystem. Atlas Copco utvecklar produkter och service med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873, har huvudkontor i Stockholm och kunder i fler än 180 länder. Under 2013 hade Atlas Copco en omsättning på 84 miljarder kronor och fler än 40 000 anställda.

Webb: www.atlascopco.se
Twitter: @AtlasCopcoGroup
Facebook: atlascopcosverige 

Lediga jobb hos Atlas Copco

electrolux-mid

Electrolux har gjort affärer sedan 1919. Idag är företaget världsledande inom hem- och professionella apparater, med försäljning av mer än 50 miljoner Electrolux-produkter i 150 länder varje år. År 2013 omsatte företaget 109 miljarder kronor och hade 61 000 anställda. Huvudkontoret ligger i Stockholm.Electrolux är ledande inom köksmaskiner inklusive matlagning, förvaring och diskning. Koncernen är den enda vitvarutillverkaren i världen att erbjuda kompletta lösningar för både konsumenter och yrkesverksamma. Många av Michelin-restaurangerna i Europa är utrustade med Electrolux vitvaror.

Webb: www.electrolux.se
Twitter: @Electrolux
Facebook: electroluxsverige

Lediga jobb hos Electrolux

ericsson-mid

Världsledande inom det snabbt föränderliga området kommunikationsteknik, tillhandahåller Ericsson utrustning, mjukvara och tjänster som möjliggör ökad rörlighet. År 1876 startade Lars Magnus Ericsson företaget, som idag har drygt 117 000 anställda över hela världen.Av dagens globala mobiltrafiken går ca 40 % genom nätverk som Ericsson har levererat. Mer än 1 miljard abonnenter världen över förlitar sig varje dag på nätverk som de förvaltar. Med mer än 35 000 beviljade patent, har de en av branschens starkaste portföljer.Deras ledande position inom teknik och tjänster har varit en drivande kraft bakom expansion och förbättring av uppkoppling i hela världen. De tror att genom rörlighet, kan vårt samhälle förvandlas till det bättre.

Webb: www.ericsson.com
Twitter: @ericsson
Facebook: ericsson

Lediga jobb hos Ericsson

H&M-logo_RGB

H & M Hennes & Mauritz AB (publ) grundades i Sverige 1947 och är noterat på Nasdaq Stockholm. Företagets affärsidé är att erbjuda mode och kvalitet till bästa pris. I koncernen ingår förutom H&M, varumärkena COS, Monki, Weekday, Cheap Monday, & Other Stories samt H&M Home. I dag ingår mer än 3 600 butiker på 58 marknader. 2014 uppgick omsättningen inklusive moms till drygt 176 miljarder SEK och antalet anställda var drygt 132 000.

Webb: www.hm.com
Twitter: @hm
Facebook: hmsverige

Lediga jobb hos H&M Hennes & Mauritz AB

SEB_liten

SEB tar aktiv del i utvecklingen av de samhällen där banken är verksam, genom att bygga goda kundrelationer. I Sverige och Baltikum erbjuder vi finansiell rådgivning och ett brett utbud av finansiella tjänster. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland har vår verksamhet ett starkt fokus på fullserviceerbjudanden till företagskunder och institutioner.

Webb: sebgroup.com
Twitter: @sebsverige
Facebook: sebsverige

Lediga jobb hos SEB Group

StenaSessan

Stena Sessan är engagerad i färjetrafik och äger RoPax-fartyget ”Stena Jutlandica”, som chartras av Stena Line. Stena Sessan är idag däremot djupt engagerad i tanksjöfart genom att man äger drygt 50% av kapitalet i det börsnoterade tankrederiet Concordia Maritime. Dessutom äger Stena Sessan 50% i två s.k. ”shuttle tankers” tillsammans med ett kanadensiskt rederi. De är huvudägare i börsnoterade bolaget Beijer Electronics i Malmö, som är verksamt inom industriell automation.

Webb: www.stenasessan.se
Twitter: @stenaline
Facebook: StenaABGroup

Lediga jobb hos Stena Sessan AB

volvo-mid

Volvo tillverkar transportrelaterade produkter och tjänster med fokus på kvalitet, säkerhet och miljöomsorg. Varumärket delas mellan Volvokoncernen och Volvo Personvagnar.Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer. De sysselsätter ca 110 000 personer, har produktionsanläggningar i 19 länder och försäljning på mer än 190 marknader. Volvokoncernen omsatte 2013 cirka 273 miljarder kronor.Volvo Personvagnar AB är ett av bilindustrins starkaste varumärken med en lång och stolt historia av världsledande innovationer. Företaget grundades i Göteborg av Gustaf Larson och Assar Gabrielsson och den första bilen lämnade fabriken den 14 april 1927.

Webb: www.volvo.com
Twitter: @Volvo
Facebook: Volvo

Lediga jobb hos Volvo