Huvudpartner är vår högsta partnernivå. De ingår bland annat i en executive advisory board till kansliet och medföljande till deras expatriater har första prioritet att bli våra lands- eller regionrepresentanter. Vid hemflytt får deras medföljande träffa rekryterare från Novare och alla deras anställda får kostnadsfritt medlemskap hos oss.

Partnerskapet på denna nivå kostar 100 000 kronor och då ingår det här.

Våra huvudpartners är Atlas Copco, Ericsson, H&M, Medicover, Stena Sessan Line, SEB Luxemburg och AB Volvo.


Atlas Copco är en världsledande leverantör av hållbara produktivitetslösningar. Gruppen erbjuder kunder innovativa kompressorer, vakuumlösningar och luftbehandlingssystem, anläggnings- och gruvutrusning, industriverktyg och monteringssystem. Atlas Copco utvecklar produkter och service med fokus på produktivitet, energieffektivitet, säkerhet och ergonomi. Företaget grundades 1873, har huvudkontor i Stockholm och kunder i fler än 180 länder. Under 2013 hade Atlas Copco en omsättning på 84 miljarder kronor och fler än 40 000 anställda.


Webb: www.atlascopco.se
Twitter: @AtlasCopcoGroup
Facebook: atlascopcosverige 

Världsledande inom det snabbt föränderliga området kommunikationsteknik, tillhandahåller Ericsson utrustning, mjukvara och tjänster som möjliggör ökad rörlighet. År 1876 startade Lars Magnus Ericsson företaget, som idag har drygt 117 000 anställda över hela världen.Av dagens globala mobiltrafiken går ca 40 % genom nätverk som Ericsson har levererat. Mer än 1 miljard abonnenter världen över förlitar sig varje dag på nätverk som de förvaltar. Med mer än 35 000 beviljade patent, har de en av branschens starkaste portföljer.Deras ledande position inom teknik och tjänster har varit en drivande kraft bakom expansion och förbättring av uppkoppling i hela världen. De tror att genom rörlighet, kan vårt samhälle förvandlas till det bättre.

Webb: www.ericsson.com
Twitter: @ericsson
Facebook: ericsson

Lediga jobb hos Ericsson

H & M Hennes & Mauritz AB (publ) grundades i Sverige 1947 och är noterat på Nasdaq Stockholm. Företagets affärsidé är att erbjuda mode och kvalitet till bästa pris. I koncernen ingår förutom H&M, varumärkena COS, Monki, Weekday, Cheap Monday, & Other Stories samt H&M Home. I dag ingår mer än 3 600 butiker på 58 marknader. 2014 uppgick omsättningen inklusive moms till drygt 176 miljarder SEK och antalet anställda var drygt 132 000.

Webb: www.hm.com
Twitter: @hm
Facebook: hmsverige

Lediga jobb hos H&M

Läs intervju med Sonny Olsson, Manager of Global Mobility på H&M-gruppen

Medicover utvecklar framtidens vårdmodell. Medicover är en ledande leverantör av diagnostik och vårdtjänster med huvudsaklig verksamhet i Central- och Östeuropa. Företaget grundades 1995, är noterat på Nasdaq Stockholm och har cirka 21 000 medarbetare, som arbetar för att förbättra och bibehålla kundernas hälsa och välmående på bästa möjliga sätt. Genom att förstå vår roll i samhället och fatta ansvarsfulla och långsiktiga beslut inom de områden vi kan påverka tar Medicover aktiv del i utvecklingen av de samhällen där vi verkar. Med ett starkt fokus på prevention och utbildning i kombination med ökad tillgänglighet och ständig utveckling erbjuder vi vårdtjänster av högsta kvalitet.

Webb: www.medicover.com
LinkedIn: Medicover
Facebook: @letsmedicover

SEB Luxemburg tar aktiv del i utvecklingen av de samhällen där banken är verksam, genom att bygga goda kundrelationer. I Sverige och Baltikum erbjuder vi finansiell rådgivning och ett brett utbud av finansiella tjänster. I Danmark, Finland, Norge och Tyskland har vår verksamhet ett starkt fokus på fullserviceerbjudanden till företagskunder och institutioner.

Webb: sebgroup.com
Twitter: @sebsverige
Facebook: sebsverige

Lediga jobb hos SEB Group

Stena Sessan är engagerad i färjetrafik och äger RoPax-fartyget ”Stena Jutlandica”, som chartras av Stena Line. Stena Sessan är idag däremot djupt engagerad i tanksjöfart genom att man äger drygt 50% av kapitalet i det börsnoterade tankrederiet Concordia Maritime. Dessutom äger Stena Sessan 50% i två s.k. ”shuttle tankers” tillsammans med ett kanadensiskt rederi. De är huvudägare i börsnoterade bolaget Beijer Electronics i Malmö, som är verksamt inom industriell automation.

Webb: www.stenasessan.se
Twitter: @stenaline
Facebook: StenaABGroup

Lediga jobb hos Stena Sessan AB

Volvokoncernen är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar, anläggningsmaskiner och marin- och industrimotorer. De tillhandahåller också kompletta finansiella tjänster och service. Volvokoncernen, med huvudkontor i Göteborg, sysselsätter cirka 100 000 personer, har produktionsanläggningar i 18 länder och försäljning i mer än 190 marknader. Volvokoncernen omsatte 2018 cirka 391 miljarder kronor och aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.

Webb: www.volvogroup.se
Twitter: @VolvoGroup
Facebook: Volvogroup

Lediga jobb hos Volvo

Intresserad att bli huvudpartner?
Kontakta oss här så berättar vi mer.